fbpx

Često postavljana pitanja

Koja vas mogu zanimati

XClass je online servis za učenje koju karakteriše svež i inovativan pristup procesu sticanja znanja, ličnog i profesionalog razvoja. Cilj naših predavača je da kroz edutejment prenesu svoje bogato iskustvo i probude kod gledaoca nove ideje, razmišljanja, akcije.

Želimo da omogućimo brz prenos znanja i iskustva između pojedinica koji žele da uče i usavršavaju se

Istaknuti pojedinci u najrazličitijim oblastima – od kulture, preko marketinga, do sporta i savremene psihologije.

Različitih profesija, iskustava i talenata, a istih namera – da radoznalim i ambicioznim generacijama nesebično pomognu i na kreativan način ih inspirišu.

Namenjen je kreativcima i onima koji počinju karijeru ili su u određenom periodu karijere i žele da steknu nova znanja, poznanstva i veštine.

Na ovim časovima neće naučiti kako da zardite milione, to nije naš cilj.

I am item content. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Svaki čas sastoji se od 15-20 lekcija. Lekcije su prosečnog trajanja 12-13 minuta. Svaka lekcija obrađuje nekoliko podtema.

Prvenstveno, da bi kupili i gledali čas, morate otvoriti nalog na našoj platformi. Na početnoj strani, u gornjem desnom uglu, nalazi se dugme za registraciju. Ukoliko već imate nalog, potrebno je da se ulogujete pristiskom na isto dugme.

Odabrani čas možete kupiti uplatom na tekući račun prema datim instrukcijama ili odabrati opciju plaćanja karticom. Nakon što vaša uplata bude evidentirana, dobićete pristup času.

Časovima koje ste odabrali i kupili imate pristup zauvek, pa ih možete gledati koliko god puta želite i tempom kojim sami odaberete

Ne. Časove je moguće gledati samo na našoj platformi, stoga je svako preuzimanje ili kopiranje sadržaja onemogućeno i kažnjivo.

XClass je online platforma za učenje koju karakteriše svež i inovativan pristup procesu sticanja znanja, ličnog i profesionalog razvoja. Cilj naših predavača je da kroz edutejment prenesu svoje bogato iskustvo i probude kod gledaoca nove ideje, razmišljanja, akcije.

Ukoliko imate nedoumice

Pišite nam

Prijavite se preko Društvenih mreža: