fbpx

X час
Лидерство и
краљевске династије

са Дејаном Ристићем

Шта ћете научити?

Да ли се вођа рађа или се ствара.
Шта је карактерисало вожда Карађорђа, Милоша Великог, кнеза Михаила, краља Милана, краља Петра, краља Александра, велике жене и војсковође 19. и 20. века. Вратићете се у најбитније моменте који су променили светску историју и упознати се са директним учесницима догађаја. Учећи из искустава истакнутих појединаца научићете да боље, мудрије и искусније одговорите на опасности, искушења и прилике времена у којем живите. Бићете у могућности да њихова искуства примените у Вашем свакодневном животу и не поновите исте грешке. Некада су решења наших проблема у садашњости управо у нашој прошлости.

О Часу:

Сви из школе памтимо понешто о вожду Карађорђу, кнезу Милошу, кнезу Михаилу, краљу Петру и осталим члановима династија. Али колико заиста знамо о њима? Ко је био повучени, а ко народни вођа? Ко је волео много жена, а ко само једну? Ко је имао колекцију слика, а ко колекцију ордења? Коме је девиза била ’’владар треба да служи’’, а коме ’’ја и моје право’’? Одговоре на поменута, али и на још нека питања сазнаћете на овом часу.

Ваш предавач

Дејан Ристић је српски историчар, архивиста, преводилац и сценариста. Аутор са преко 20.000 продатих књига, више од стотину стручних и научних радова, документарних филмова и емисија.

Садржај:

15. Видео лекција

1
Минута

Просечно трајанје лекције

1
Минута

Трајање целог часа

Додатни материјал и размена мишљења

ПДФ

Радна свеска са сажетком свих часова

Aудио

Свих лекција за слушање било где

ФБ група

За повезивање са другима на часу

Бонус:

Куповином до краја промо периода првих 59 особа добија приступ уживо трибини са предавачем.
Датум трибине биће познат када услови буду дозвољавали.
Постоји и могућност онлине трибине.

О понуди:

Њихово искуство

Вам је на располагању

53 €

Стандардна цена

32 €

Празнична цена

Из историје треба црпети знање.

Prijavite se preko Društvenih mreža: