fbpx

Политика о колачићима

О “Колачићима”

Ова политика колачића објашњава шта су колачићи и како их користимо, врсте колачића које користимо, тј. Информације које прикупљамо помоћу колачића и како се те информације користе и како контролисати преференције колачића. За даље информације о томе како користимо, складиштимо и чувамо ваше личне податке, погледајте нашу Политику приватности.У било ком тренутку можете променити или повући свој пристанак из Изјаве о колачићима на нашој веб странициСазнајте више о томе ко смо, како можете да нас контактирате и како обрађујемо личне податке у нашој Политици приватности.Ваша сагласност односи се на следеће домене: xclass.rs

Шта су колачићи?

Колачићи су мале текстуалне датотеке које се користе за чување малих информација. Они се чувају на вашем уређају када се веб локација учита у ваш прегледач. Ови колачићи помажу нам да веб локација правилно функционише, учини је сигурнијом, пружи боље корисничко искуство и схвати како веб локација ради и да анализирамо шта функционише и где је потребно побољшање.

Како користимо колачиће?

Као и већина мрежних услуга, наша веб локација користи колачиће независних и независних произвођача у неколико сврха. Колачићи прве стране су углавном неопходни да би веб локација функционисала на прави начин и они не прикупљају никакве податке који могу лично да вас идентификују.Колачићи независних произвођача који се користе на нашој веб локацији служе углавном за разумевање учинка веб странице, како комуницирате са нашом веб локацијом, заштиту наших услуга, пружање реклама које су релевантне за вас и све у свему пружајући вам бољег и побољшаног корисника искусите и помозите да убрзате будуће интеракције са нашом веб локацијом.

Које врсте колачића користимо?

Основне: Неки колачићи су неопходни да бисте могли да искусите пуну функционалност наше веб странице. Омогућавају нам одржавање корисничких сесија и спречавање било каквих претњи безбедности. Они не прикупљају и не чувају никакве личне податке. На пример, ови колачићи вам омогућавају да се пријавите на свој рачун и додате производе у своју корпу и да сигурно извршите наплату.Статистика: Ови колачићи чувају информације као што су број посетилаца веб локације, број јединствених посетилаца, које странице веб странице су посећене, извор посете итд. Ови подаци нам помажу да разумемо и анализирамо колико је добра веб локација. и тамо где је потребно побољшање.Маркетинг: Наша веб локација приказује огласе. Ови колачићи се користе за персонализацију реклама које вам приказујемо тако да вам значе. Ови колачићи такође нам помажу да пратимо ефикасност ових огласних кампања.Функционално: То су колачићи који помажу одређеним небитним функцијама на нашој веб локацији. Те функционалности укључују уграђивање садржаја попут видео записа или дељење садржаја веб странице на платформе друштвених медија.Поставке: Ови колачићи помажу нам да сачувамо ваша подешавања и поставке прегледавања попут језичких преференци, тако да имате боље и ефикасније искуство приликом будућих посета веб локацији.
CookieDescription
No records found

Како могу контролисати подешаванја колачића?

Ако се касније одлучите да промените своје поставке током сесије прегледања, на екрану можете да кликнете на картицу „Политика приватности и колачића“. Ово ће поново приказати обавештење о сагласности које вам омогућава да промените своје поставке или у потпуности повучете пристанак.Поред тога, различити прегледачи нуде различите методе за блокирање и брисање колачића које користе веб локације. Можете да промените подешавања свог прегледача да бисте блокирали / избрисали колачиће. Да бисте сазнали више о управљању и брисању колачића, посетите wikipedia.org, www.allaboutcookies.org.

Prijavite se preko Društvenih mreža: